Hardloopclinic

Altijd al een keer willen trainen/lopen met de snelste atleten uit Kenia? Dit is je kans!


Op maandag 12 juni organiseren 2BFit en Misuli Sportmassage een unieke hardloopclinic in Nijkerk.
Er zullen een paar snelle Oost-Afrikaanse atleten in Nijkerk zijn om samen met jou te lopen! Samen verzorgen wij voor alle belangstellenden van 19.15 uur tot 21.15 uur een inspirerende loopclinic. Inschrijven is mogelijk tot de limiet van 60 belangstellenden is bereikt. Gelieve uiterlijk 11 juni in te schrijven.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de button Inschrijven. De kosten voor deze clinic zijn € 10 per persoon. Te betalen in cash bij aankomst. Dit bedrag komt ten goede aan de Stichting Peter Kiprotich Cherus Foundation.
De stichting is opgericht voor het gezin van atleet Peter Kiprotich die op tragische wijze door een auto-ongeluk om het leven is gekomen in 2011. Kiprotich won in 2004 de editie van de Zwolle Halve Marathon in een parcoursrecord van 1.02.31. Peter hielp jonge talenten vaak om verder te komen in de hardloopwereld. Hij hielp ze bijvoorbeeld aan schoenen, zodat ze konden trainen. Nu zetten onze atleten zich graag in om geld in te zamelen zodat de kinderen van Peter naar school kunnen gaan in Kenia. De tweeling Erick en Marieke hebben nog twee jaar op de middelbare school voor de boeg.


Na afloop van de clinic is er nog een verloting met te gekke prijzen! Voor € 2 (cash) per lootje maak je kans op een Adidas pakket, een gratis massage en nog veel meer.

Tevens zal er na afloop een lekkere kop koffie/thee klaar staan.

Deze clinic wordt belangeloos georganiseerd door 2BFit en Misuli.

Wat? Hardloopclinic met top lopers

Wanneer? 12-06-2023 vanaf (inloop 18:45) 19:15 tot +/- 21:15

Waarom? Voor de Stichting Peter Kiprotich Cherus Foundation

Waar? NSC Nijkerk / Luxoolseweg 32 3862 WJ Nijkerk

 

Kosten voor deelname bedragen € 10,00. Tevens worden er lootjes verkocht (t.w.v. € 2,00) tegenover mooie prijzen. 

Alle opbrengsten gaan volledig naar de Stichting.