Wie zijn wij?

Mijn naam is Arjan Mulder en ik ben woonachtig in Nijkerk.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik bezig met het beoefenen van sport. Voetbal, hardlopen, triatlon en fietsen. Hierbij heb ik zelf altijd geprobeerd om realistische maar scherpe doelen te stellen en (meestal) te behalen. Dit vaak met behulp van persoonlijke trainingsschema's. Ik heb in de loop der jaren geleerd dat het GENIETEN van de sportbeoefening voorop moet staan. Zonder het genieten van de trainingen en wedstrijden had ik het niet zo lang volgehouden. 

 

Acht jaar geleden heb ik mijn diploma sportmasseur behaald en ben ik ook meer geïnteresseerd geraakt in blessure preventie. Ik probeer dan ook altijd zo hard mogelijk te trainen maar alert te zijn op blessures.

 

Al mijn ervaring en kennis gebruik ik al een aantal jaar om andere mensen te begeleiden met hun sportbeoefening. Dit geeft mij veel energie en ook de reacties van de atleten zijn erg motiverend. Hierdoor ben ik meer enthousiast geraakt en heb ik besloten om dit in een bedrijfsvorm door te zetten.