Wie zijn wij?

Mijn naam is Arjan Mulder. Jarenlang heb ik fanatiek hardgelopen en gefietst en heb ik deelgenomen aan verschillende Marathons, (fiets)toertochten en Triatlons. Met behulp van persoonlijke schema's werkte ik hierbij naar een bepaald doel. In die jaren ben ik erachter gekomen dat het GENIETEN van het sporten het aller belangrijkste is en uiteindelijk zwaarder weegt dan bijvoorbeeld het behalen van een toptijd, Door te genieten van de sport houdt je het langer vol en zal je uiteindelijk ook beter in staat zijn om je doelen te behalen.

 

Maar 2BFit ben ik inmiddels niet alleen meer. Mijn vrouw (Liesbeth) en zoon (Danny) staan mij bij om 2BFit dé vereniging te maken die het is. Zij helpen mij onder andere bij onze evenementen (de Snertloop en de 2BFit Kidsrun) en spelen verder op de achtergrond een grote rol bij het succes van 2BFit. Ons motto luidt: 'Gezelligheid staat voorop'. Dit bewerkstelligen wij door een goede sfeer te creëren bij de looptrainingen. Maar ook buiten deze trainingen om proberen wij ieder lid een fijne tijd te bezorgen bij onze loopgroep door:

  • Na te praten wanneer een training is afgelopen;
  • Gezamenlijk naar loopevenementen te gaan (ook in het buitenland);
  • Bij speciale gelegenheden iets te eten/drinken aan te bieden (na de training);
  • De jaarlijkse 2BFit Borrel/BBQ;
  • En door een 2BFit trainingsweekend te organiseren.

Dit alles maakt dat 2BFit niet enkel een loopgroep is waarbij je het beste uit jezelf kan halen, maar zijn de gezelligheid en saamhorigheid binnen de groep nog veel belangrijker!